About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, October 11, 2008

Aku Penat & Tension..

warghhh.. aku penat sgt² skang ni. Tensen sgt². Sedih sgt². Kebanyakannye pasal keje. i'm tired of moderating. Aku dah xde idea nak cet. Pastu pasal regulations baru lagi. Pening kepale aku. Dgn pasni 3 org 1 sip.. Lagi la menyakitkan pale aku.

Aku nak cari keje lain dlm Astro. mcm susah gile nak lumpat². Nak cari tempat lain, aku mcm berbelah bagi nak tinggalkan Astro. adoyaiii.. tulunnnn.

Tapi aku rase pasni aku kene start la plan hidup aku. Gile penat rase x secure mcm ni. Ruginye dulu² aku tolak offer² keje lain. Ntah² kalo aku tuka keje, dah 4-5 ribu kot gaji. huahuahua.. berangan kene lebey la.

Pasni aku nak update CV.. Pastu aku tepakse la gunekan org² yg berkaitan. huhuhu.. Uncle aku dah banyak kali bising suh submit CV kat die. Aku je tangguh².

Tapi aku mcm takot giler nak start hidup baru. Takut x menjadi. But i guess risk tu ade je kat mane². Skang ni aku kene plan ahead la. mintak² la jadi. I'm desperately in need of a miracle to happen.

Pastu aku rase aku nak further studies. Wat part time je la. Masalahnye, otak aku ni dah berkarat. Mau x nye. Asik ekeke.. hikhik.. hukhuk.. wakaka.. Tu je la aku wat sepanjang jadi mod ni. Bengong dah otak aku.

Ruginye dulu pas grad aku x terus dlm investment line. Kalo x, mesti aku dah kaye raye dah skang. Kawan aku Alex dah siap keje kat HK gaji stok riban². Bak kate kalo nak bayar PTPTN tu, boleh bayar cash terus. huhu.. Padahal Alex tu bukan pandai sgt cam aku pon. kakakaka.. Mintak² Alex xkan jumpe blog ni. hikhik..

So, korang doa² kan la aku.. aku tlg aminkan jek.. aminnnnnnnn.. hikhik..

0 Hit(s):