About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, October 4, 2008

My New Shades!!

aku lupe nak ckp. ari tu.. sehari sebelom raye,aku gi jln² kat jusco ipoh.. Aku ingat xnak bli pape. Sebab sume dah ade.

pastu aku pon masuk la kedai Guess.. nyaris² aku nak bli purse die.. hekhek.. seb bek kazen aku ckp.. 'Purse awk kan ke elok lagi..watpe nak bli purse baru.. mcm la leh pakai banyak.' terus aku x jadi bli. betol gak ape die ckp.

pastu aku masuk kedai ESPRIT.. kat situ pon aku nyaris² gak bli baju.. tapi seb bek la size yg aku nak tu dah xde.

pastu.. aku masuk plak kedai MNG.. adoi..yg ni aku dah rambang mate. ngan pursenye. ngan kasutnye.. last² aku bertape jap kat shades stand die.. aku pon testing² la shades yg ade kat situ.. skali aku dah terjatuh cinte la plekkkk kat 1 shades ni. aku pikir nak cari kat KL je nanti.
skali amoi salesgirl tu ckp kat KL dah xde stock. huhu..aku pon temakan la kate² die. aku terus bli. seb bek la x mahal.. RM65 jek.. ni shades baru aku. hikkk.



0 Hit(s):