About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, January 24, 2009

BULU???

Samak samak!

Bab*! S*al!Cilake punya orang tua!Zet la ni yang start tegur dia dulu!Huwargh!Tak pasal2 orang tua tak sedar diri tu duduk sebelah aku..Pastu cakap2 lucah..Gila betul!

Aku selak lengan sweater aku..Dia boleh cakap macam ni,"Eeiiii Abang (abang? wtf? umur mcm kubur kata mari rumah kata pergi!) suka la perempuan yg ada bulu tangan mcm ni"Aku dah nak angkat kaki terajang muka dia dah time ni.

Then dia cakap lagi, "Abang (hak tuih!) kalau nak ajak awek keluar, abang cari yg ada bulu tangan mcm ni tau"Puk*mak kau lah!Lepas tu siap sentuh2 tangan aku ok!Lepas tu cakap "Eiii geramnya abang!"

Sumpah aku tergamam!Darah dah naik ke muka.Terus angkat bontot blah sebelum aku terajang gigi kuning dia tu.Bab* la! Sebab kau aku dah mencarut kat blog aku ni..Lepas ni kalau aku jumpa kau lagi, kau tegur je aku mmg aku ludah je muka kau!Sekarang ranking kau 1st selepas Encik Lahanat.Encik Lahanat tu pun tak berani nak sentuh2 aku walaupun dia kerap hantar SMS lucah syok sendiri kat handphone aku..

Aku nak cari air tanah samak lengan aku.

wakakaa... ni aku copy paste jek dari blog kawan aku. Siyes ni aku rase nak gelak manjang.. Padan gak ngan muke ko. Mmg muke ko ni stok idaman lelaki2 tua kertu yg gersang. wakaka.. hamekkkk.. Siyes kalo la die buat camtu kat aku, konpem la secare otometik kasut aku terbang masuk mulot die. siyes x tipu.. wakakaka..

4 Hit(s):

jura said...

ko mmg cilake! ko jgn weh dulu ko gelak2 kan aku jatuh luka kaki dulu tu, pastu ko jatuh motor. pasni ko tgk la ko kena gak cabul ngan hanjeng tu wakkaka

Wishing Star said...

adehh la.. lucuuuuuuu...
ekekekeke

Anonymous said...

wakakakakaka...jura cam sial..... suke sarut2.... dasar ahli tetap murakes...wakakakakakakkaka///

Anonymous said...

qenoty.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading qenoty.blogspot.com every day.
ontario payday loan
payday loans online