About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, January 21, 2009

Selamat Jln Kawan²

Special tribute utk kawan² aku yg pindah NPU. Semoge korang sume berbahagie hendaknye di samping akak², abang², pakcik², dan makcik² di sane. Sile keje rajin². Kalo bleh, xyah la edit banyak² sgt. Lepas² la skit scenes yg beh² tu. wakaka.

Noreen@Hipo - aku tau ko mmg dah x larat sgt nak jadik mod. Mungkin ini jln terbaik utk ko mase ni. Walopon ko dah jadik mak budak, ko masih sengal cam sebelom kawen gak.. Suke betol aku wat ketupat ngan ko.. kalo ko busan², meh dtg tempat aku kite wat ketupat k.. Aku mintak maap kalo penah wat salah silap kat ko.

Ina@Djeket - aku x penah 1 sip ngan ko. Tapi kalo aku ganti kat sip ko, mesti aku jadik gile sbb ko pon gile gak walopon dah jadik mak budak dan bakal jadik mak budak lagi skali. Congrats. Aku doakan anak ko pompuan. leh men mekap², pakai² skirt gedik. Semoge ko sonok join family baru kat NPU tu. hehe.. Maapkan aku kalo penah wat salah silap..

Epa@Ciyo - kite tau kamu cam lebih kurang terpakse je kene pindah gi NPU tu. Tapi kire ok la tu kan masuk ramai². Hopefully kamu lagi epy kat sane. Sorry gak kalo penah wat salah silap.

Sue@5tussy - ko, Elly ngan CheLeen antara pompuan² yg penah rapat sgt ngan aku. Siyes aku xtau apsal kite stop rapat sedangkan dulu kite serumah. Kalo aku ade salah ngan ko, aku harap ko bgtau aku. Sorry atas sume salah silap aku kat ko. Halalkan makan minum mase kite dok serumah dulu. Aku doakan ko bahgie kat NPU.. Aku doakan gak ko bahgie ngan Asrap nnti. Aku tau ko x sabo nak kawen. hehe..

Ely@Frap - Walopon aku jarang jumpe ko kat umah dulu, tapi aku suke kalo ko balik. Sbb ko slalu jadi badut kitorang sbb ko kalo bercerite mmg bersungguh² bagai. Siap intonasi ngan expression yg amat perfect skali. Nak² kalo ko tiru gaye org kan.. Ko mmg sengal sbb cpt nangis. Aku doakan ko epy kat NPU. Epy gak ngan Achong. Sorry kalo aku penah wat salah silap kat ko. Halalkan ape² yg patot taim dok serumah dulu. hehe.

Wanie@DakHatt - gile lame x gusip ngan die. Tapi minah ni leh tahan gak gusip² die. Walopon nampak x banyak ckp. Finally dpt gak die masuk NPU selepas bape kali request die diREJECT bulat² oleh Boss.. Good Luck bebeh. Sorry kalo ade salah silap

1 Hit(s):

Anonymous said...

aku doakan ko dan kenkawan lain kat sana berbahagia hendaknye bersama 'abang' tersayang. jgn lupakan kami kat npu ni,,kalo ada aktibiti bes.. jemput la kami..

-Jita mak budak yg mabeles