About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, February 25, 2009

(~.~)

huhu.. aku cume nak bgtau laptop aku x dpt diselamatkan lagi..Dah x leh repair. Cine kedai tu suh aku bli laptop baru je. Sedeynyeeeeeeeeeee.. So aku x leh nak update slalu blog ni. Pastu aku leh update time kat opis je. Aku x leh bace segale2 chat yg korang post kat chat widget tu...Unless kalo aku kat CC.. huhuk.. Xde ke sape² nak bagi aku laptop sebagai adiah besday in advance? hakhak..

12 Hit(s):

Anonymous said...

mintak kat pairet ler..ahaks

nuruLito said...

olo siannye..i belikan u okkay?

NBMS said...

nak laptop baru ke? amik laptop aku la. aku nak angkat vaio ni

Qen said...

korang kalo stakat ckp je x yah. bak sini betol2 hakhak..

nuruLito said...

podacit!aku pun xde laptop..diulang, AKU PUN XDE LAPTOP..timekasih kpd sape2 yg plan nak bg aku laptop utk besday aku lepas bonus nanti..jasamu dikenang..

kakjahku said...

alololo..
siannye Qen..
oo..cet2 korg sume kna blog ekk..
patotla..

laki_JURA said...

qen len kali cari laki mcm haku..nengok jura gumuk nak ape sumer haku bagi..idup kami bahgia sekarang..cayang jura

Qen said...

tu la pasal kakjah. chat2 sume kene blog.. sobb..

Qen said...
This comment has been removed by the author.
QENtot said...

elok ler kena blok..idak haku msg kat kapet kowang salu abai kan jer..wugi taw limo ploh seng..ahaks

QENtot said...

lagi satu soklan tuk cik QENARI..bila nak tuko nama umah dari hari2 seorang QENARI ke hari2 seorang MAIBI plak..ahaks

capri said...

lolololooloo..
tu je mampu aku cakap..
kekekkekeke