About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, February 4, 2009

Sungguh Aku Tak Keruan

Poyo x title entry aku? Hahaha.. Siyes aku rase cam org giler skang. Insecurity overwhelmes me. Sumpah aku rase jiwe aku dah mati. Busannye aku ngan pasaan camni. Mcm² dlm pale utak aku skang. Semak sgt.

Aku mcm tertekan dgn kwn² aku yg dah ade life sendiri bersame² family masing². Bukan aku x happy dgn idup aku skang. Sumpah aku x menyesal ape². Cume aku busan sbb xde kwn² yg available utk diajak menggedik. Sume bz ngan bf la, asben la.

Aku dah fedap dah ni. Next time org tanye aku bile aku nak kawen, aku lutotkan je. Seb baik la family aku xbanyak citer. Maybe aku xkan tertekan sgt sbb kalo ikot turn yg blom kawen, aku jatoh nombor 2. Sbb ade lagi sorang yg umo 30 blom kawen² lagi. Bukan sbb die x cantek. Tapi sbb sume bf die x ready lagi. WTF?? Kalo umo dah lebih 30 x ready lagi, baik korang xyah kawen la. Sia² je korang hidup kat dunia ni. Lain la kalau korang ni xde calon. Pelik aku.

Dah la skang ni aku cam sengal je kat opis. Nak² keje 2 org ni. Balik² ckp ngan org giler yg dok sebelah aku. Pas aku gelak. Die gelak. Pastu turn aku balik. Tu je rutin kitorang. Dah la jage the same channel for 12 hrs. Mmg mcm haram. Bile la aku nak kaye leh bukak biz sendiri ni. Muehehe. Aku reti plan je. Nak execute mmg bukan skill aku.

Baru² ni aku bersembang ngan kazen ex aku. Aku x paham apsal family dorang x serik² nak satukan balik aku ngan die. Xpaham² ke yg aku ni jahat. Family aku pon xkasi. Dan aku pon x sanggup nak go thru sume tu lagi. Enough is enough. Aku mmg sedih la dengar² citer dari kazen die tu. Tapi aku x mampu. I may be the person they want, but I'm not what they need. Tlg la.. Aku xnak tau lagi pasal korang. Tlg la jauhkan diri dari aku. Bukan sbb aku benci. Aku xde niat nak bermusuhan. But i really think u guyz are better off without me.

Dorang ckp aku sgt EGO. EGO ke aku? Kalau betol pon aku ego, dia yg ajar aku jadi ego. Slalunye, aku akan ikot perangai org yg paling rapat dgn aku. And at that time, it was him. Kalau betol aku EGO, aku x pilih jalan ni. I would have continue to be pretending and crush everyone's heart. Tapi apsal aku x go on? Sbb aku xnak dorang menyesal di kemudian hari. Mase tu dah x gune dah. Sbb tu aku aku amik keputusan utk tarik diri. Aku xnak jadi pemusnah. Aku xnak terus menipu dan berpure².

Biarkan aku hanyut dgn dunia aku sendiri. Aku x sanggup nak heret org lain yg x berdose. Korang xpayah try lagi. Cukup la 4 tahun aku berpure². Ye betol. Aku mmg pelakon yg handal. 4 tahun beb. Aku mmg xde peluang nak jadi diri sendiri mase tu. Sbb setiap peluang yg aku dapat akan dicantas without any question. Now it's time for me to live my life in my own ways. Pegi mampus la ape nak jadi pon lepas ni. Aku punye hidup. Aku punye suke la. Apedehal?? Aku xlarat dah nak jage hati org. Abeh ati aku sape nak jage? Lembu? Kambeng? Xpon divider jalan yg aku ciyom hari tu.

Aku rase mcm nak cuti sebulan jek. Kan best kalau aku bleh relax². Jln². kalau x dapat soping pon xpe. (Haram la kalau aku cuti tapi x soping. muehehe).

Dah la. aku x mampu nak bebel². Aku cume harap hari esok lebih baik dari hari ni. Mintak² perasaan aku sume ni cpt² la ilang sebelom jiwe aku betol² mati. Aminnnnn..

7 Hit(s):

jura said...

ko mmg lahanat! hahahahaha

cilake panggil aku org gila wakakakak.

lek la. ada masa kita hepi, ada masa kita tak hepi.

no life said...

aminnnn..kalo nak cuti lama2 tu, jgn lupa suh i ganti ok, apa2 hal i dah cop...muwah...lebiu..hahahahah

nuruLito said...

ololololo..next time aku ajak ko g hard rock eh..uncle chilis ke..kalo ko kata xnak, mmg la ko ckp x serupa bikin..

Qen said...

ye betolll. mari2..

Ztajonet said...

alaaa ilek laa.. ko muda lagik.. kawen cepat2 pon wat pe

muka ko pon cam budak2 sekolah menengah je

Qen said...

wakaka ampeh la ina nih

nuruLito said...

ina pun sama je..budak2 skolah yg gatal berlaki dan dah beranak..huahua