About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, April 5, 2009

1st Time Keje Mlm Konsert

Kakaka.. 1st time aku keje mlm konsert. Hoh! sengal.. Mmg aku x pokes pon konsert kali ni.
Bukan konsert ni je. Tiap² kali konsert pon aku x penah tgk. 1 transformasi pada diri aku. Sbb slalunye, at least aku tgk la gak konsert. AF kali ni, aku mcm x berminat plak. Adakah ini bermakne aku dah bosan? Ntah..

Bermule dgn gimik cekgu pon nak bagi komen, terus kapet penuh. Mule la aku gelak sorang². Ramai la yg melatah dlm kapet. Kecoh punye kecoh, skali yg AFUNDI dah tutop daa.. Bile name students yg mendapat undian terendah diumumkan, mule la kapet dibanjiri.

Ayat² dorang wat aku nak gelak je.

1. Kami org Sabah nda mau undi sudah. kami mau potong astro.
dari tahun bile ntah aku dengar ayat ni.

2. AF dah xde seri. Dah xnak tgk AF.
ni pon tiap² kali konsert, mmg ade la ayat mogok camni. Tapi aku tgk ade je nickname tu tiap minggu dok komen pasal AF.

3. Astro saje je xnak org Sabah jadi juare. Tu sebab dorang outkan org Sabah.
adakah korang ni undi berdasarkan sifat kenegerian? and lagi 1.. Korang ingat undian ni leh buat² eh? dah sah² undian tu dtg sendiri dari pengundi² kat luar. Tlg la jgn anta komen yg boleh menunjukkan ketidakpandaian korang.

4. Wahai org Borneo, pelajar² dari Sabah dah kluar, mari kite undi org Sarawak pulak. MALAYA boleh!!
statement ni sungguh membuat aku merenung panjang. Ramai lagi yg berfikiran kuno camni ek? Aku no komen la.. Sendiri mau ingat.

Apart from those, aku rase cameraman kat dewan tu kurang bijak utk capture point² yg penting. X tau la kalau aku je berperasaan camtu. Ntah shot ape² je die capture. Pakaian students kali ni aku rase ok kot. Cume Qhaud la. Die nyanyi lagu ala² world music gitu, ko kasi la die pakaian sesuai. Ni baju mcm nak gi merempit. Adoi..

24 Hit(s):

Pen_Merah said...

"boring. carik awek untuk di sms. Maxis, area KL"
"tumpang lalu..."
ayat2 ni mesti besa di dgr kan... hehehehe

Qen said...

ayat2 camni la leh wat aku muntah.

AbdulWaheeD said...

sy suke arillllllllllllll hikhik

Qen said...

gile gay AE nih

AbdulWaheeD said...

wakakakakaka..awk ni...
mna ade sy gay ek...
x mo undi sape2 laa mcm ni hekhek

Qen said...

wakaka undi gak ek? hahahaha

AbdulWaheeD said...

sy x undi ek..
xde masa sy nak undi2 ni ekekeke..
undi kat mod2 pun xde adiah lg hekhek

aku kacak said...

cetezundi10 pirate send to 32999

Qen said...

errr?

Qen said...

kakaka AE nyamar kunun.. cait podahhhh!

landaklaut said...

hahaha.. aku tiap kali AF musti taknak sms. sbb menyampah membaca sms2 yang ade.. hihihi.. cian kau Qen.

Qen said...

hoho.. yana.. kakaka.. tau xpe. aku dah muak

AbdulWaheeD said...

mna ade sy nyamar awakkkkkkk..
2 bkn sy ekk...nak kena dak mok ni hekhek

Qen said...

kakakaka

AbdulWaheeD said...

huhhhh nasib baik..mok bg tau awl2.
kalo x mmg x tau laa 2 kan hekhek

Dehe said...

rasa macam dah lambat la plak nak komen, boleh la qen, boleh la, aku nak komen ni

Qen said...

ciss komen je la Dehe..

Dehe said...
This comment has been removed by the author.
Dehe said...

wakaka Qen, nape ko ciskek kan aku, kan dah lupa apa aku nak komen..

apa2 pun malam tadi ada msg lagi lawak wei, smalam kan zizi dgn rubisa dtg chat, derang bagi la emel derang, pastu aku pun kopi pes kuorkan emel derang kat kapet byk2 kali sampai la derang balik..

lepas derang dah balik, tetiba ada satu budak ni tanya, "emel zizi yg matdehe bagi tu utk frenster ke myspace ke facebook ke atau utk YM dia?"

memang tegelak la aku dgn mod2 lain, pastu kitorang ckp la kat budak tu, "apa kata ko cuba emel zizi tu sendiri tanya dia emel dia tu utk apa.."

pastu budak tu bleh tanya balik, "camne aku nak emel dia, aku tak tau emel dia tu utk myspace ke frenster ke atau facebook?"

wakaka.. sebenonye citer ni tak abeh lagi, tapi aku malas nak taip

p/s;- ayat dlm citer ni dah tuko sket2, aku tak ingat ayat yg tepat, tapi lebih kurang le

kucinsiam said...

=senyum=

diana said...

sumpah aku rase nk mensarut je mase bace meset budak tu..nik die A*** ..aku bleh ingt sbb aku still tebayang2 suklan die psl emel tu..ciss

Qen said...

wakakaa dehe.. diana.. bunguk la budak tu.. aku rase die bukan saje bute IT. malah tuli skali. wakaka.

capri said...

eben da lame pos ni,,
aku nk ckp,,
qenit,,jgn r ckp bute it..
trase aku..
aku da la x tau sal it2 ni..
hukkk..
"nk cr kkak angkat,abg angkat,adk angkat,atok angkat dan sgale yg boley d angkat"
DAN aku x paham bile ade budak yg x paham BI cakap,"nk cr step bro la,sis la"
motip??STEP ITUH SGT KLAKA.
nk sgt ke??
kakakakkakkakakaka..

capri said...
This comment has been removed by the author.