About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, June 14, 2009

Happy Bday Caca

Happy Bday Caca!! Hikhik. Caca ni anak aunty aku.. merangkap kazen aku. She's 5 now. Aku baru je lepas call die. Ni conversation aku ngan die:

Aku: Hi Ca..

Caca: Akmi! (die agak pelat die nak sebut kak eme tu susah. so die panggil aku Akmi je). Aritu Akmi dtg x tgk pon wambot Caca. Wambot Caca dah kecik.

Aku: (Gelak mcm nak mati.. Aku dengar bapak die pon gelak² kat blakang).

Caca: Hishhh.. Potong la. Sampai shoulder. Wawa pon same (Wawa kakak die)

Aku: Owhh.. ye ke? Ca.. arini bday Caca ke?

Caca: A'ah..

Aku: (Nyanyi) Epy bday to u..

Caca: (Nyampuk) Ehh.. Ehh.. Xpayah.. Tadi kat school dah sing dah..

Aku: (Dlm hati : ampeh budak ni..) Owh dah nyanyi ke? hikhik..

Caca: Akmi nak cake Caca x?

Aku: Nak..

Caca: Tapi dah abis.. (Aku dengar lagi bapak die dok gelak² kat blakang).

Aku: Abis? xpe la.

Caca: Ok bye.. I love u Akmi..

Aku: I love u Ca.. Bye.. (pastu die pass fon kat bapak die)

Sempena bday die, aku nak letak gamba² die dari kecik..








6 Hit(s):

ArmaniWhite said...

alolo cumelnyer kazen ko neh.. nama pon cantek.. jap nk tulis nama dia dlm diary... :P

Qen said...

muehehe. siap tulis dlm diary. wakaka

AbdulWaheeD said...

kakakakaka...
kan dah kena

kucinsiam said...

kiyut tul laaa ur kazen nehhhh....
bebila jumpa,hug 4 me eeaaa, plsee...

tq =)

capri said...

lg sumel dr opet n nami..
agak2 ade jual kat pasaran tak??
kakkaka..
weh qenit,,maceyy da open blog ko..
dapat aku usha..hukkk..
nyway aku nak gtau,mesti ko pk aku cm hangat je nak beli sg an..sory,,uit aku tpkse aku gune beli lappy lg 1..hukk

pishangg said...

comel gile baby rmbut pnjg tu. sumpah comel. :)