About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, July 27, 2009

Wardrobe Malfunction!


Wakaka. Oleh sebab hari ni aku sengal + penat sgt².. aku x prasan aku amik stoken sebelah lain, sebelah lain. dlm keta baru pasan.. Tapi kire ok la kan. dua² putih pink. wakakaka..

Tuesday, July 21, 2009

Malasnyeee..

Huhu. . ye.. aku sgt malas skang. Mcm² ektibiti aku wat. Tapi aku sgt malas nak update blog. ehehe. Yg aku tau skang aku cam dah gumukkkkk.. So pasni, mari kite berdiet beramai². (dah berbulan kunun aku ckp nak diet tapi x jalan².. Harammmmmmm..)

Sunday, July 12, 2009

Hmm..


Malas nak ckp banyak. Sumpah aku x suke ko. Xkisah la ko bergurau ke ape. Ni last la aku kasik ko chance. Aku bukan x leh terime gurauan. Tapi gurauan ko mcm bangsat. MUNGKIN la aku akan maafkan ko. MUNGKIN.. Tapi, aku mmg xkan lupe weh. Aku peduli ape ko sape. Mungkin selame ni ko tengok aku baik jek, gelak², ko ingat aku x kisah? Waklussss..

Sorry eh. Aku mmg malas nak bercakap ngan ko. Next time, when u're around me, try not to speak to me ever again. Cos i have no intention to have any conversation with u. Aku pon xtau apsal aku leh kenal org cam ko. If u're thinking to start a war again, go ahead and be my @%#*^$& guest. Trust me, u've never seen anything just yet. I might crush ur heart with my words. So stop provoking.

Friday, July 3, 2009

My New Adoptions

Ngeee.. ni gamba2 Opet yg cube utk meng'escape'kan diri beliau. Susah giler nak grab die ni.. Kalo pegang jek, mesti badan die meliuk2. hukk..




3 minggu lepas, aku adopt lagi sekor sugar glider.. name die NAMI.. huhu.. Nami ni gegurl.. Kecik lagi.. mase aku amik tu, die baru 2 bulan OOP (Out Of Pouch).. Mase mule² amik tu, Opet beriye nak kawan.. Nami je marah² skit. x sampai 10 menet, dah gesel².. hoh! OK, ni aku baru snap pagi tadi gamba² nami.. Die dok bergayut kat tangan aku..





OK..ni plak.. kucing yg U ngan Yott kutip.. huhu.. Aku suke kaler bulu nan mate die. Bulu die ala² kelabu.. tapi ade putih² skit.. Mate die kdg² kale ijo. kdg² turqoise. Tapi die ni ngade giler. Tido nak kat tepi muke org. Kalo xnak layan, nnti die men geget² tinge.. geget² ibu jari kaki. adehh.
Aku x bagi name pon kat die. Tapi adik aku ckp, name die BUBU.. huahuahua..

Wednesday, July 1, 2009

Walk With Me..

I'm starting to wonder.. where does this path lead me to? I'm not hesitating to say that my ground is shaking. Send me someone that i can walk with.. No matter how hard it's gonna get. I'm in need of someone who truly cares. Someone who really shares. Someone who's really gonna be there to help me thru.

At times i fall.. At times i make mistakes.. All I'm asking is for someone who understands. Not someone who's being judmental of things that i do. I dont need another someone who keeps accusing without asking.

You wanted me to laugh with you. I did. You wanted me to cry with you. Hell! I did a lot... But you're taking more than giving. You never try to understand. You never asked for my reasons. The saddest thing of all, you NEVER REALLY LISTEN.