About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, July 3, 2009

My New Adoptions

Ngeee.. ni gamba2 Opet yg cube utk meng'escape'kan diri beliau. Susah giler nak grab die ni.. Kalo pegang jek, mesti badan die meliuk2. hukk..




3 minggu lepas, aku adopt lagi sekor sugar glider.. name die NAMI.. huhu.. Nami ni gegurl.. Kecik lagi.. mase aku amik tu, die baru 2 bulan OOP (Out Of Pouch).. Mase mule² amik tu, Opet beriye nak kawan.. Nami je marah² skit. x sampai 10 menet, dah gesel².. hoh! OK, ni aku baru snap pagi tadi gamba² nami.. Die dok bergayut kat tangan aku..





OK..ni plak.. kucing yg U ngan Yott kutip.. huhu.. Aku suke kaler bulu nan mate die. Bulu die ala² kelabu.. tapi ade putih² skit.. Mate die kdg² kale ijo. kdg² turqoise. Tapi die ni ngade giler. Tido nak kat tepi muke org. Kalo xnak layan, nnti die men geget² tinge.. geget² ibu jari kaki. adehh.
Aku x bagi name pon kat die. Tapi adik aku ckp, name die BUBU.. huahuahua..

16 Hit(s):

SwapNAVY said...

bubu its so dangerous ekekekekekkeke

AbDuL PiRaTe said...

aku tau ko sayang begok swap..
kan? kan..?

hakhakhak...


p/s:itu lagi denjeres...

Qen said...

wakakaka.. sgt2 denjeresss

SwapNAVY said...

aku lempunk jer begok 2..wakakakakaka

ArmaniWhite said...

aku takleh bezakan opet ngn nami tuh.. aku cuma nk ckp, x sia2 ko kasi nama NAMI..sesuai nama tu dgn kecomelan dia..(aku tompang prasan sendirik, bleyyyy?) kakakakaka..

Qen said...

kakaka sempat lagi nak pasan tu. hikhik.. ko tau tadii die tido dlm bekas makanan tu. agaknye tgh makan2 tu penat sgt sampai tido

AbdulWaheeD said...

giler ke ape budak itam 2..
cakap je brani laa hakhak..

nami swaannnnnnnnnnnnnnnnnn ekekke

ArmaniWhite said...

kakaka...xsenunuhnya.. apa la lahap sgt mkn sampai tetido kat situ...

Qen said...

errr Nami. aku rase die mesti x senunuh cam ko sbb name same. lalalalaa.. bak kate ko dlm cenel tadi la. ekekekekekke

ArmaniWhite said...

wakakakaka...bleh aku panggg ko sket takk? aku sgt supan santun hoccay..hikkkss..

chipsmore said...

opet tu comel ;)

kip said...

wei qentaki,,kucin ni bau ark tencing dia?haku mcm mo piara la benda ni,,comei sgt la,,huhu

Qen said...

meknonel. ko susah wo nak train kucing. ko dok apartment ke umah teres?

kip said...

haku duk banglo qentaki,,kt bwh basement ada ruang luas,,rasa2 bleh kot jdi tempat dia bermain,,mihaha,,.. mcmna nk train dia poops di tandas tu ko tau ark?

Qen said...

Meknonel.. 1st day ko amik die tu, ko kurung dlm bilik air. biar die poo poo kat situ dulu. nanti next time die mesti gi situ balek.

kip said...

ohh mcm tu ka cara dia qenqen?klu mcm tu haku nk kurung dia kt bilik maid haku yg gatal itu,,suh dia poop sana,,pasni kompem dia pegi blk2 sana kan,,wakaka tenks qen!