About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Friday, August 28, 2009

I Deserve Some Respect

Dah berkali² saye tekankan.. Pls.. Jgn amik gamba² dlm blog utk dihantar ke dlm cenel @15 tu. Blog ni xde kene mengene dgn @15.. All i ask for is some respect.. Dan cerite² dlm blog ni bukanlah utk dihebah² dlm @15 jugak. TQ..

12 Hit(s):

capri said...

sape je yang wat qenit??
yang penting,,bukan aku..
ahhahaha..
sentap giler biler ade yang menyaiko aku cakap aku wat camtu..
iskkk..
aku kan dak baek..
an baby an??
ahakss..
alaaa,,sepak je budak yang wat tuh..
meh aku pangggg..
pangg!!!!!

ArmaniWhite said...

heyyyppp...sapanyer kije tuh.babap kang..

Qen said...

wakaka. xyah la aku ckp sape. xpe. die dah mintak maap pon.. die kate die nak simpan jek gambo aku. kalo aku ni cun cam maya karin ke, xpe la nak anto gambo aku dlm cenel tu. ni muke pon comot compang camping. malu la aku.. kang kene kutuk jek. hik..

chipsmore said...

mesti budak 2 nk name nye di mention kat blog ni...nk cari publisiti murahakn la 2..huakaka ;D

Qen said...

xla kot epal. rasenye die saje nak ngusik tu.. xpe la.. hikkk

capri said...

comot cam gampang??
ahakss..
cam tak aja..
comey wat..
hahahha..

Qen said...

bile plak aku ckp comot cam gampang? wakaka munguk la ko.aku ckp comot compang camping la gilerrrr

capri said...

alaaaaaaaaaa..
suke nak bantah aku..
huuhuhuh..
stuju ja la aku cakap camtu..
huahuhuahua..

Qen said...

mane leh.. ko kan mensyarut.. hoh!

riss mazhab telili said...

hmm ak simpan bwh bantal ko tak mrh kan?.

Qen said...

riss. sile2.. ko nak gantung dlm frame beso2 pon x kisah. janji letak kat umah je la.. hoho

idkstupid! said...

no komen, hakhak