About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, September 5, 2009

Err..Boleh ke aku nak berbangge nih?

Ngehngeh.. saspen x title? (bek korang ckp saspen.. kalo x, aku libas sorang² ngan sabit).. Err camni.. iskk.. Aku segan la gak.. Tapi dlm mase yg same, aku cam bangge la kan..

Ok².. back to the story.. Err.. hikk. Aku cume nak ckp.. Aku cam bangge la sbb tahun ni aku leh pose direct 2 minggu xde skip sehari pon. Hikhik.. Slalu ade jek setan² bertupengkan manusia mengganggu idup aku. Tapi taun ni, CEO murakes yg 1 sip ngan aku pon berpuase dgn sgt berjaye.. (itu yg die ckp la.. x tau la kalo die ade ponteng tapi xnak bgtau aku).. huahuahua..

Tapi aritu mmg aku dlm kesengalan sgt²... Seb bek la keje ngan Pesal yg memahami.. So, aku ngan die take turn tido.. itu pon aku dok tersengguk² dpn PC.. wakaka. Aku rase mesti Pesal gelak² tgk aku yg kesengalan keamatan.. Tapi.. Ade aku kesah? cak cak cak cak cak cak cak cak..
Maceh eh Pesal sbb kasik aku tido. hohoho..

Tu je aku nk bgtau.. ngeee.. Sile doakan aku berjaye sampai ujung pose eh.. (melainkan ade sebab² yg mewajibkan aku x pose la).. Aminnnnn..

21 Hit(s):

mikez . aryana : said...

saspen nyeee sapen nyee saspenn nyeeeeee..hauahua.

qennn.. tetibe beh laks aku tgok debel cis beger, masrum supp, ciken cop wit blek peper n mashrum sos ni. lalala

Qen said...

siyes aku x lapa.. ko gude la camne pon. hikhik.. aku dah kenyang ngan kegembiraan

PROFkusut said...

tahniah qen!!
:)

Qen said...

hikhik. maceh prof.. :))

lillies said...

wah....

bagusla berjaya melawan godaan...

semoga terus berjaya dan semakin tabah melawan godaan ek....ngantuks tu biasala...time2 posa neh mata xleh nak tahan sangat tahap kemengantukkan...yang penting dapat rehat sekejap..tapi jangan sampai meleleh air liur basi laks...hehehe..

Qen said...

kakaka lillies.. tu la.. seb bek mase tetido tu muke menten jek. wakakkaa..

chipsmore said...

baik lak c pesal 2..haha...
kepada cik qen..semoga berjaya mengharungi liku liku bulan pose..hekk ;)

mikez . aryana : said...

cissssssss. hoh

ArmaniWhite said...

tahniah eme.. semoga sukses sampai ke syawal..hihi

Samaira said...

uiks qen sape kah ceo tu wakaka teringin lak nk tau ekeke

Qen said...

Epal.. aminn. hikhik

Nami... sile kasik semangat kat aku. hikhik..

Samaira... hikhik. Jura a.k.a Kacoi la. wakaka..

Bewilder said...

isk isk isk. npk sgt dr dlu tak penah pose penoh. isk isk iskkkkkkk hahahahhahahahaah Shut uppppp! ko bukak mulot ko jaga la! hahahha

capri said...

saspennyeeeeeeeeeeeeeeeee..........
sapek r kat ko..
huahuauhahhaua..
betol kate jura..
nmpk sgt ko slame ni tak pena pose penoh pas di tulak ngan abc kaom korang..
wakakkaakak..
arap ko da insap..
iskkk..
aminnn..
huahuahuauauhauh

Qen said...

JURA.. kakakakakakaakakakkakakakakakakakakakakakakakakaka

Qen said...

wakakaka.. Capri.. jura nak ckp camtu? skit pon aku x heran.. wakakakakaa.. sbb die pon same. lalala

capri said...

ko ngan die same je..
ahli tetap murakes..
aku je tak tetap..
huahuahuahuah..

riss mazhab telili said...

ak pon lom tggl gak.tlg ckp ak hebat k.thanks

Qen said...

hoh Capri. pelis la. aku baek tau.

Qen said...

riss. leh caye ke?

capri said...

yelaa..
baek laa..
huahuauahuahu

riss mazhab telili said...

opkossss bole.hohhhh!.at least taun lepas 14 ari je ak puasa.tp taun ni shgga ke hari ni ak lum tggl.kira k kan?.