About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, September 21, 2009

Posto! Posto!!

Aritu.. (jumaat minggu lepas) aku dpt parcel kat opis.. Dari PROFkusut.. Maceh manyak² prof.. hikk.. Siyes aku terharu.. hukhuk.. (lap ingus jap)..

Prof kirimkan aku T-shirt (adiah bday katenye) yg custom made. siyes aku suke.. yeyy!! Siap ade Qenotysaurus k kat blakang tu. hikhik.. Korang jgn jeles. hoh!! Aku tau pasni mesti ade siton² budek² prof gak. Profffff. Jgn layan keyhhhh.. ekekeke

Lagi 1.. die kirimkan aku kek lapis BUATAN SENDIRI okeyhh.. Name kek tu London Look.. Err betol ke ni Prof? Aku x tau la tang mane LONDON nye kek tu. tapi.. siyes aku ckp.. Sedapppppppppppppppp gilerrrrrrrrrrrrrr... hikhik.. Nyam².. Korang tgk gamba je la eh. Fresh baked tu.. Pas siap, die pon x rase terus pos kat aku. Tenkiu banyak² Proffffffff.. Sayang Prof.. mwah².. (siyes Prof ni salah sorang cetes yg aku rase very comfortable with..)

7 Hit(s):

Bewilder said...

hai dakprop. awak lawa. siyes tak tipu. siyes tak budek ni. huahuahua

PROFkusut said...

ekekeke cik jura...

capri said...

proppp..
aku syggg ko sht..
wat baju nik capriHENSEM plsss..
hahuhauahu..
kek??
aku tak suke sgt..
tape laa..
ko sedekah je kat jura..
aku nk baju..
kakkakaa

PROFkusut said...

sejauh mane syg ko kat aku cap?

lalallala..

capri said...

sejauh kedah ke johor..
seluas lautan yg tiada pemisah nye..
setinggi gunung yg tertinggi di dunie..
begitu la syg beta kpd dayang senandung propp..
wkakakakakakak
wkakakkakaka
wkkakakakakaka

Qen said...

ya rabbi... gediknye ko cap.. kakakakkaa..

Jura: amboi3

capri said...

wakakakkaka..
cam nk muntah aku taep jadah tuh..
muahahahha..
dayang qenoty nk jugak??
nnt beta hasil kan yaa??
kakakakak