About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, September 6, 2009

Tag Dari Lillies

Ni tag dari Lillies. Hehe.. Jom²..

1. nama timangan anda di rumah...
Eme

2. anda seorang yang...
camne aku nak judge diri sendiri ni? huhu.. paling obvious... Aku hot tempered. Nasib korang la..

3. lagu favourite
banyak.. aku layan je. Cam skang aku tgh rajin denga lagu² zaman skolah dulu. Tapi..err.. sorry, aku x pandai layan muzik local artistes. Diorang kurang membuke selera aku. Korang nak ckp aku berlagak? haha.. Ade aku kesah? cak cak cak cak cak cak cak cak..

4. makanan kegemaran
ape tekak aku rase nak makan, aku makan..

5. soalan telah daku abaikan....
err. x paham. soalan ape ni?? aku x mengabai soalan ape² pon.

6. warna kesukaan
aku suke semua kaler.

7. benda yg mesti ada dalam beg
errr.. jap.. iskk. purse, phone, inhaler, maskara, lip balm, camera.. nampak sikit kan? tapi beg aku slalu penuh. maybe banyak sampah sarap segale resit yg aku malas buang..

8. kali terakhir anda menangis
sumpah x ingat..Aku susah nak nangis..Kalo aku nangis tu maknenye aku betol² sedih, dissapointed, marah,geram..

9. sikap yg buat anda stress
Aku nyampah org buat plan last minute... x suke giler org terhegeh².. Xsuke org yg lembab nak jawab phone.. weh..aku ni x rajin nak sms la. So, kalo aku call, maknenye ade bende penting. Aku benci org selfish.

10. tag 6 rakan anda
err sape aku nak tag ni.. aku xnak tag jura. sbb aku tau taste tag2 yg die suke jawab. ini bukanlah salah satu drpdnya. huhu..ok, aku nak tag:

-Prof
-Aryana Mikezz
-dakRiss
-Capri
-Nami
-Semua la. sape2 yg bace tag ni.. (aku nak letak sume name yg aku kenal. tapi die mintak 6 je kan? So aku wat camni) hahaha..

PERHATIAN: DGN SEGALE HORMATNYE, AKU MENJEMPUT JURA UTK BUAT TAG NI. JURA, KALO KO X BUAT, SIAPPPPPPPPPP!!!!!! (die komplen aku x tag die). wakakkakakaa

15 Hit(s):

capri said...

aku da wattttt..
kekekekke

miss chekleen said...

cess Qen..
aku tanak jawab coz xde nama aku..
isk3...
majuk ah..
agagaga~

Qen said...

Capri: laju je ko..

Chekleen: name ko tergolong dlm no 6.. grrr sile buat!

Samaira said...

ala dah terbaca kena wat ker kekeke

capri said...

aku bosan.tu aku wat.lgpon ko kan da letak name aku.yelaa..
kang len kali,aku wat lassssss skali.
tem da staon bertapa kat situ,baru aku wat.k??
huhuuhuu..
aku sentap nihhh

Qen said...

Samaira: kene wat

Capri: wakaka sentap bagai. mmg betol la. layak ko ni dpt gelaran dakNgader

miss chekleen said...

manade nama aku no.6..
apeda Qen neh..
ko kena blajo ngeja semula lar..
agagaga...

riss mazhab telili said...

ak dah tag dah weh.

riss mazhab telili said...

ak da tag wehh

capri said...

hukkkkkk gakkk

chipsmore said...

rajin dak qen ni wat tag ;)

ArmaniWhite said...

dah siappp...hihi..

Bewilder said...

blahhh la! macam ni ke kawan??? fineee! ko utamakan chatters dari kawan ko ni. sobs sobs. fineeeee!

Qen said...

pangg!!! wakaka buat cpt JURA!!!

Bewilder said...

dah buat dah. haih susah2 je tag aku. wakakakka