About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, September 2, 2009

Utk Tatapan Aryana

Wakaka. Siyes la aku nak gelak weh bace blog ko. Honestly, aku x kisah pon ko x suke masuk blog aku. Sbb aku buat blog bukan dgn harapan ade org bace.

Mcm aku ckp.. Tujuan aku blogging ni utk ingatkan aku 1 hari nanti, ape yg penah aku lalui.Supaye aku x lupe diri. Ko paham la kan kalo nak gune kertas ngan pen, bape buku plak aku nak tuleh.

So terpulang la pade ko nak bace ke xnak. Aku tau aku xreti menulih dan membuatkan 1 cerite tu jadi menarik.Xmcm sesetengah mod² peberet ko. Aku tulih cukup utk aku sorang paham. So, kalo org lain paham, kire aku bertuah la. Patotnye ko x yah edit la yg ko ckp x suke masuk blog aku tu. wakaka. Bior je la pon. Xde sape la nak marah.

Ok, tu je aku nak bgtau. Time kaseh.

P/S: beliau mungkin xkan terjumpe entry ini dgn la sendirinye sbb lembaran ini bukanlah antara pengisi waktu lapang beliau. Pada sape² yg leh sampaikan, sile² la k..

16 Hit(s):

capri said...

sian qenit..
panggggggg yu yana..
huhhhh..
sampai ati yu kan..
tgk baby ai da sentap je ayat eben ai tau die ati kuat..
muahsss yu baby..
nyway jgn riso,,ai tiap ari melawat blog yu..
keh??
kekkeekekekek

mikez . aryana : said...

wakakka.. bangga laks ada entry pasal aku ni.
jgn la qenn.. aku guro je tau. sblum ni pun aku akan masok belog ko tiap kali aku masok belog aku. siyes ni. sja taruk nama ko nk suh kasik best sket. cam busan je kalo terlalu siyes kan..

aku edit lek sbb nati kalo memana cetes yg saiko n tak reti makna 'gurau' tu nmpak n baca diorg opkos la akan maki hamun aku.

dulu pun ada sapa ntah duk cari pasal siap nk maki aku lagi dlm belog aku n persoalkan amenda yg aku tulis.. and aku yakin dia salah sorg cetes kat pipteen tu. cuma aku maleh nk ckp sapa dia. kang salah agak aku lak salah tuduh org.

sama cam kat kapet dulu lah, aku saja guro2 ngn bai, tgok2 ramai cetes duk mrah2 aku. kunun2 diorg bekap mop la pahtu duk kutuk aku laks. padahal aku juz guro. tak paham asal usul citer tapi duk nyampuk.

lebey kurang cmtu la akan jadi kalo aku still tak edit tu kott. entah la.

jadi, siyes aku ckp aku mintak maaf kalo ko terasa ngn aku eh qenn. ;)

Qen said...

wakaka.. wehh.. aku pon wat secare gurauan la. wakakakaa. siyes ni. skit pon aku x amik ati. aku saje jek kasik name ko naik. nnti org gi la blog ko. wakakakaa.

capri said...

ooooooooooooooo..
da abai kan aku..
tape tape!!!!!!!!
huh huh huh huh
hoh hoh hoh hoh
sobssssssssssss..
fineeeeeeeeeeee!!

mikez . aryana : said...

wakaka nguks la ko. aku nebes da tadi tau.
nati gi belog aku weih. aku wat entry puji2 ko ni. lalala..

Qen said...

kakaka capri.. adeh ko ni. lek la..

Qen said...

aryana.. kang aku melawat

mikez . aryana : said...

eh qenn.. ko ni tak tido ke hapaaaaa

Qen said...

aku mmg suke x tido..

miss chekleen myashara said...

hahaha..
lawak la aku tgk gadoh2 manje korg neh..
leks ah seme..chill!!

capri said...

fine la kan..
sume da wat tatau kat dak inesen nih..
tapeeeeeeeee..
nk tego chekleen la plak..
kekkeke..

riss mazhab telili said...

ciss.ini semua hanya sandiwara dunia!.

Qen said...

chekleen.. wakaka.. aku saje jek cari kontrobesi. padahal aku hari2 nempek kat blog die ceting. kakaka

Qen said...

capri.. manade kitorang ignore ko la. ololo.. hikk..

Riss ni kan.. suke bucur resia.. aku suke sandiwara2 nih. ekeke..

capri said...

ololo je mampu?????
kakakakkkakaka..

Anonymous said...

wakakakakakakaka..hahahahaha..-
alongskys