About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, October 31, 2009

@15 Celebration Party

Last Thursday, mod² dijemput utk menghadiri celebration party utk @15 kat Hard Rock Cafe.. Mod² yg dtg - aku, Rini, Cem, Bai, Pesal ngan Bear.. Jura yg kunun² nak dtg, kene telan ngan jaws mase on the way..
Sumpah, more that half the team, mmg aku x kenal.. huhu.. Slame ni banyak ckp dlm fon je kalau ade pape prob. Ex mod cam J ngan Enji pon ade dtg gak. huhu.. Paling kesian kat Rini, sbb dorang nganjeng die sbb pakai baju cam waitress. hehe.. Shiannnn.. Sampai siap kene berlakon tu..

P/S: sile la layan kegedikan Pesal ngan Bear tu eh..

Mustika Open House @ Alor Star

Last week, Sabtu, 24 Oct 2009 aku ngan Jura join Mustika Open House kat Alor Star. x paham aku.. raye dah abeh. siap dah deepavali dah okeyhh.. Huhu. Atas sbb tertentu, kitorang mmg xde mud nak amik gamba. Ade la 2-3 ketul je aku snap..

Terime kasih kpd cetes² yg dtg aritu.. Rjuna dan family, MakNjang (ehem²), Inazarina, Marhailyta dan AngsaLima and the geng.. (kakaka.. Jura punye pasal la sampai tersesat dok semeja ngan AngsaLima ni). Huhu..

Saturday, October 17, 2009

Go Green

Haha.. Whaddayathink? hikhik.. I knowww.. i knowwww.. i'm a little over the edge.. But HELL!! do i care? hikk.. Selambe gi wat highlights ijau.. ngehngeh.. Wait till my grandma sees it. She'll roll her eyes. i bet.. whoaaaa. But as always.. i'll get away with it.. she'll forgive me anyways :p

Mule2 ingat x nampak sgt. Sbb hairdresser tu ckp kaler die xkan naik sgt sbb rambut aku itam. Skali pas basuh.. Hahhh!! hamek kauuuu.. hairdresser tu siap suggest aku wat highlights merah skali.. Waklusss. ingat rambut aku trepik lait ke ape?

hahahaha.. ape2 pon.. aku suke kaler ni.. xde la teruk sgt kan? bukan aku kaler 1 kepale pon.. Owhh saje je edit gamba xnak kasik nampak muke aku sbb aku tgh ade jerawat. hohoho.. tgk mate je cukop k..

Wednesday, October 14, 2009

1001 kisah

PERINGATAN: Entri ni hanye utk aku fahami.. utk ingatkan aku.. JGN TANYE ape2 pasal entri ni.

Kisah 1: ok la.. masih xde toleransi. Tapi xpe.. Aku mengalah. Aku cube wat yg termampu.. diingatkan skali lagi, aku x perfect. Aku masih lagi berpegang pade GIVE n TAKE.

Kisah 2: kenape la skarang? kenape x dulu? kenape x mase depan? ape² pon, aku pasti.. Dia ade agenda sendiri. I'm juz trying to go with the flow..terime kasih sbb sudi jadi pendengar setia. Walopon kdg² ko buat aku gilerr.. I really appreciate ur role. Maceh for keeping me happy whenever i need it.. A penny for ur thought. kdg², ko sgt comel ko tau x? ahahaha.. Sbb ko la, aku dah jadi cam budak².. hari² aku wish aku ade super power. hakhak..

Kisah 3: aku siyes x paham ngan ko.. Apsal la ko kisah sgt pasal aku ni? Aku kagum ngan effort ko nak intefere dlm idup aku. Tapi sumpah cara ko salah.Ko ni bijak..tapi syg, ko x gune kebijakan ko tu.. Jgn kejar bende yg x pasti.

Kisah 4: aku still x puas ati. aku tunggu penjelasan ko. lebih setahun ni. Aku tau ko bace blog aku. Babe, i dont let things go easily. U juz cant walk away from the damage that u've done. hello.. last skali kite jumpe, my family was around.. Kalo x, mungkin muke ko dah berbirat². Ko xyah nak tanye² kaba aku dari org lain. Ko ckp cam ko perfect la kan. Ey, gi mati la dgn teori ko tu. Cara ko ckp, mcm ko menolak takdir. Siyes aku rase ko pengecut. U have no balls!! (saje je aku ckp.. tapi mmg ko xde pon. Ko pompuan..)

Kisah 5: tlg jgn kejar aku. Aku rimas la. Jgn nak wat² baik dgn aku. Aku tau ko ade niat lain. Jgn harapkan aku kalo ko x sehebat Shayne Ward. hahaha.. Ko ensem.. Ko baik..tapii.. errr ade something wrong la dgn ko.. hukkk.. Sebelom aku halau ko jauh², gi kejar org lain plssss.

Monday, October 12, 2009

Wakluss La Burung!!



Warghhhh! Bengang tol aku ngan burung2 kat Astro ni. Dorang ingat dah leh besa kepale la dpt wat sarang dlm kawasan Astro tuh. Ptg tadi pas abes shift, aku pon dgn excited nye jln la menuju ke keta dgn pasaan senang ati. Skali sampai2 je.. masyaallahhh!! Bertepek2 tek burung atas keta aku!!! Seb bek aku x pensan..

Dorang ingat keta aku ni tandas awam ke haper?? kalo seketul dua, xde la aku kesah sgt.. Ni dah mcm acara berry beramai2 plakkkk.. siap ade yg masih panassss (dari gaye mende alah tu la aku tgk.. xde la plak aku pegang kan..) Siap meleleh2 plak tu.. Aku rase burung2 tu baru balek open house umah sape ntah.. makan rendang basi.. tu yg kene cerry berry (cirit birit la dlm bahse yg manis skit)... Keta ahkakkk gak jadik mangse..

Dgn hati yg hawttttt (nak gak eja gedik2), aku pon drive la gak keta tu.. Walopon berat ati.. Skali..sampai plak kat pakgad, dorang leh gelakkan plak keta aku yg penuh dgn permate2 itewww.. wakluss la pakgad.. Aku pon senyum2 kamben la wat muke seposen..

Aku terus gi car wash.. Skali mamat bangla kat situ, bleh plak senyum2 tgk keta aku yg mcm kene attack dgn bom tu.. Budus la ko.. Aku suh ko cuci keta. Bukan gelakkan keta aku.. nak jek aku jotos pale ko tadi... Seb bek la aku ni beriman..

Ape2 pon, keta aku dah selamat disucikan dari segale najis muhafafah, mutawwasitah, dan mughalazah.. hikhik.. Pasni, mmg aku xkan faking lagi kat spot tu..

Thursday, October 8, 2009

Mood Cuti2

ngeeeee.. juz nak bgtau aku skang tgh bercuti. Bukan cuti2 mesia.. tapi cuti2 umah sendiri. hahaha.. aku bz settlekan keje2 yg tertangguh.. huhu.. oleh sbb aku tgh cuti2, aku nak update blog pon malassss.. bukan xde citer nak kungsi, tapi aku mmg xde mud.. time kasey pade sahabat yg sering bertandang tiap2 bulan.. sbb ko la aku rase cam org gile skang ni. nak je aku guling dari atas sampai dapo..