About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Monday, October 12, 2009

Wakluss La Burung!!



Warghhhh! Bengang tol aku ngan burung2 kat Astro ni. Dorang ingat dah leh besa kepale la dpt wat sarang dlm kawasan Astro tuh. Ptg tadi pas abes shift, aku pon dgn excited nye jln la menuju ke keta dgn pasaan senang ati. Skali sampai2 je.. masyaallahhh!! Bertepek2 tek burung atas keta aku!!! Seb bek aku x pensan..

Dorang ingat keta aku ni tandas awam ke haper?? kalo seketul dua, xde la aku kesah sgt.. Ni dah mcm acara berry beramai2 plakkkk.. siap ade yg masih panassss (dari gaye mende alah tu la aku tgk.. xde la plak aku pegang kan..) Siap meleleh2 plak tu.. Aku rase burung2 tu baru balek open house umah sape ntah.. makan rendang basi.. tu yg kene cerry berry (cirit birit la dlm bahse yg manis skit)... Keta ahkakkk gak jadik mangse..

Dgn hati yg hawttttt (nak gak eja gedik2), aku pon drive la gak keta tu.. Walopon berat ati.. Skali..sampai plak kat pakgad, dorang leh gelakkan plak keta aku yg penuh dgn permate2 itewww.. wakluss la pakgad.. Aku pon senyum2 kamben la wat muke seposen..

Aku terus gi car wash.. Skali mamat bangla kat situ, bleh plak senyum2 tgk keta aku yg mcm kene attack dgn bom tu.. Budus la ko.. Aku suh ko cuci keta. Bukan gelakkan keta aku.. nak jek aku jotos pale ko tadi... Seb bek la aku ni beriman..

Ape2 pon, keta aku dah selamat disucikan dari segale najis muhafafah, mutawwasitah, dan mughalazah.. hikhik.. Pasni, mmg aku xkan faking lagi kat spot tu..

21 Hit(s):

diedy said...

kekeke...kete kne boom...hihikkk...lawa lak sume2 spot tuh...kakakakaka

capri said...

wakakkakaka!!!!
mmg la byk kan kete ko kene bom ngan burongburong itu..
huahuahua..
kalo ko lalu depan aku pon aku gelak weh..
aku rase ko pena wat dorang marah la..
tu dorang etek ko beramai ramai..
muahahaha..
adei adeii..
maseh wat aku epi ngan post ko kali nih..
hakhakkk

Qen said...

uh? hoh!!!! Mentang2 la die geng burung. xpe2..

Qen said...

Cap.. ko nak rase pale lutot aku yg lazat cam kepsi ni x?

diedy said...

ekekekeke.. len kali yu g tmbak sume2 burung tuh..xpon letak scarecrow kat kete yu...hihihkkkk

Qen said...

pasni nak cover keta ngan alumininum foil..bia burung2 tu silau. pastu tgh2 terbang, langga pokok. hoh!

diedy said...

hehehe...gud idea...adeeiii la gile kijam burung2 tuh..shian yu..hihihkkk

Qen said...

sobsss. xpe.. now keta tu dah suci okeyhh

Mikez Ahmad said...

wahh lawa corak2 itewwww.. eh beriman waklussssssssssssssssss.. ahak ahak

Samaira said...

wakaka qen apsal la byk sgt tu
btol la tu cirit birit burung2 t usalah mkn wakaka

PROFkusut said...

heuheuheuheuheuehu Qen.. :)

capri said...

tgkk..
aku rase kaom krabat burong2 tuh ade pena sekor 2 ekor rase lutot ko..
tu dorang marah..
huahuahua..
lazat cam kepsi??
nyummmmm..
nk nk..
kakakakak

miss chekleen said...

wakakakakakakaka ;D...
(siap guling2 aku gelak)
ko minx la penjelasan kat ketua geng burung tu,asal dorg attack ko cikQen..hahahaha~

kaizar said...

cepat cepat...bakar sume pokok kat paking lot stro...kekeke

Qen said...

Mikezz : aku mmg beriman.

Samaira : tau xpe.. yucksss!

prof : kakaka

Cap : agaknye la.. hoh!

chekleen : ampeh ko.. ko guling2 eh? xpe2

kaizar : kang kene saman plak sbb wat pembakaran terbuke.. ko tlg cantas sume pokok2 tu leh x?

Bewilder said...

kereta banyak dosa. tu pasal la. huahuahua

kip said...

haku suka kaler keta ko,,techno orange,, mmg beli da sedia acantu ka eme? ke ko gi spray lagik?huhu

nolez said...

nice poo eh nice car qen.. hiks
ani angkat kete tek buwong da turunnnnn

Ponggetz said...

jura,dosa apa yg dia lakukan weh?
isk3.. insap aku jap.

Qen said...

jura: wakaka banyak la ko nyer dose. keta aku suci k..

peng: mmg kaler kete aku camtu la. hikhik

nolez: wakakaka ampehhh

Ponggetz: wekssss

pishangg said...

ahahaha. lawaa kete. susah nak dpt tu. :)