About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, November 10, 2009

Utk Cruuk dan cetes² yg seangkatan dgnnya..

Assalamualaikum..

Entri ni saye wat khas utk cetes yg gune nick Cruuk.. (mungkin jugak akan terdetik di hati anda sedikit perasaan bangge sbb saye wat entri ni khas utk anda). Saye tahu anda obses amik gamba mod².. And saye x kisah pon kalau anda nak CURI gamba² dari blog ni. Tapi, saye mintak anda TOLONG RESPECT skit kat saye dgn tidak menghantar gamba² ni ke cenel @15 dlm bentuk MMS, MMSX ataupon CHATG. Nak curi, curi je la.. Xyah tayang² k. Time kasey..

P/S: entri ini juge sebagai peringatan kepade CETES² yg lain yg suke curi gamba dlm blog ni. Xpayah saye sebutkan sape. U know who u are. Kalau anda nak saye dan org sekeliling anda respect anda, mungkin anda perlu belajar respect saye dan org lain dulu.

9 Hit(s):

capri said...

aiyokkk..
hauhuahuh

cem said...

sape curik ni?nak kene putun jari..huh

capri said...

putun je mypaula..
putun putun..
kakaka

diana said...

baguss qen hahahhahaha

Anonymous said...

uiitt garang nyee..hauhaau

qen,kalu ada mmsx gambo modd,apa susah nye delete aje lahh..bio depa rugi 2hengget..hahahah

Qen said...

Cem: sile la putun

Cap: ko pon nak kene putun ke?

Diana: hahaha

Anon: xleh la rejek suke2. kite ade T&C. kite respect die anta gamba spend 2 hengget. tapi die x respect kite.. xpe, kite tgh siasat ni pasal T&C. kalau die anta gamba kite, kite ade hak x nak reject.

Anonymous said...

gud gud qen..lalalla

tengah keje pn sempat agi ek on9..kekeek

capri said...

rijek jeee..
tapon mati kan teros bg dorang taley anta pic kat kapet da..
haha
ko nak putun ape aja kat aku??
huahuahuahuah

cik EPAL said...

hehhh...macam macam orang ada...dia nak glamour kot kat blog qen :D