About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, November 26, 2009

Weh! Aku Moody Ni..

Aku juz nak bgtau aku tgh moody.. Dah dekat 2 minggu aku camni.. Nak kate pelawat setia aku nak melawat, rasenye kalau mengikut kire², minggu depan.. Tapi awal² hormon aku dah start berterabur..

Taim² camni, kalo ade bende x kene skit je, mmg silap la. Kalo agak² xnak sentap, jauhkan diri buat sementara.. Mase² cenggini, mulut aku mmg laju je kalau ade bende x kene..

Ye.. Mesti korang ckp aku poyo.. Dah la x cantek.. Poyo plak tu.. Aku pon rase kdg² aku poyo.. Tapi baik aku berpoyo terang²an drpd aku dok ngumpat blakang². Pastu bermuke². Aku bukan jenis camtu..

Haishh.. kesian kat org² yg TERPAKSE melayan kerenah aku taim moody ni.. Kpd yg memahami, time kaseh banyak². It means a lot to me. I promise i'll return the favor.. Dan kepade yg xnak memahami, tlg berambus jauh²..

Banyak sbb yg buat aku moody.. Aku bosan dgn org yg xreti appreciate org lain. Aku bosan dgn lelaki yg berperangai TYPICAL MAN. Dan aku x suke berharap pada something yg xmenampakkan hasil. Ye aku selfish. So what?

Malas nak membebel.. Aku cume perlukan sesuatu yg fresh.

8 Hit(s):

enji said...

weh,gmbr dah siap lom?eksaitet nk tinguk neh..

Qen said...

gamba dah siap. lom masuk dlm website. muehehe

PROFkusut said...

cheer up Qen!!
gi men boling ke..
Ampang Superbowl tgh murah.. RM10 - 4 game!

ekekeke...
dakni dah gi tadi.. men puas2...
Puas hati dpt release tension... :)

Qen said...

Prof. ampang superbowl? kat ampang point ke?

PROFkusut said...
This comment has been removed by the author.
PROFkusut said...

dakni men kat Metropoint Kajang Qen..
tp, mukan semua branch Ampang Superbowl ke tgh promotion?

gengtegar said...

hahaha moody ke....sabau je...

capri said...

HAHA
ampang superbowl kat ampang je..
adeii..
matik la ip ampang superbowl nye ahli club nak maen..
asek kene g ampang point je..
adeiii
da tak besh..
hikhikkk..
g men bowling g..
tapon try rock climbing..
beshhhh..
ape pon yang aku maen sume beshh..
wkakaka