About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Saturday, December 26, 2009

Untuk Anda..

xtau camne nak start..
 
tapi, jari jemari saye nak menulis.. otak saye dah penat berfikir. Perlu ke sebenarnye semue kesakitan ni? Mungkin, bagi org x penah kene, dorang akan ckp x perlu. Maybe, to most people, the best way is to walk away.. Dulu, saye pon penah ckp camtu.. Skang, dah rase sendiri, baru menggelabah.. (ye.. sile gelakkan saye wahai setan2 sekelian alam).
 
Maafkan saye kalau tulisan kali ni, terpakse berlapik.. demi menjage name2 yg x bersalah.. saye pon x tau sape yg bersalah dlm hal ni. Mungkin saye.. Mungkin anda.. Mungkin die.. atau mungkin mereka.. Tapi yg pasti, saket tu, saye yg rase. Anda mungkin x rase. Ape yg pasti, saye perlukan jawapan sejujur yg mungkin.
 
Come closer, and u'll see the worst way a person could ever bleed..

Friday, December 18, 2009

What I Don't Know Won't Hurt Me.. Yet.

If u're staying close with the intention to hurt.. stay away. I don't think i can endure another tinge of pain.

Friday, December 11, 2009

Jgn Jeles..

hahaha.. nak tayang jek.. lalala..




Wednesday, December 9, 2009

Christmas Wishlist

Khairul suggest kat aku wat wishlist utk Christmas. So aku dgn berat hati (konon² la kan..) nak wat senarai kat sini. Ade x sape2 yg baik ati nak kasik aku? hahaha.. Tingat zaman² ade besties dulu. Slalu tuka² gifts mase christmas.. sobss..


ipod touch



DKNY Be Delicious Fresh Blossom



canon speedlite flash




Blackberry Bold 9700


Tapi cam biase la.. Angan² je la yg aku mampu.. haha..

Nak Tengok New Moon..



Haishh.. ramainye org ckp movie ni x best sbb banyak scene lentok2.. Tapi aku nak tgk gak.. sbb aku kan kunun2 hopeless romantic. kakaka. Romantic la sangattt.. gedik ade la kot.. Tapi aku xtau nak gi ngan sape. Oleh sbb ramai yg ckp citer ni x best, aku TAK NAK pegi ngan org yg suke kritik and berlagak ok.. Aku juz nak enjoy. Bukan nak komplen pasal selection aku x best. So sape2 yg rase die romentik gak, jom blanje aku.. :p