About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, December 9, 2009

Nak Tengok New Moon..



Haishh.. ramainye org ckp movie ni x best sbb banyak scene lentok2.. Tapi aku nak tgk gak.. sbb aku kan kunun2 hopeless romantic. kakaka. Romantic la sangattt.. gedik ade la kot.. Tapi aku xtau nak gi ngan sape. Oleh sbb ramai yg ckp citer ni x best, aku TAK NAK pegi ngan org yg suke kritik and berlagak ok.. Aku juz nak enjoy. Bukan nak komplen pasal selection aku x best. So sape2 yg rase die romentik gak, jom blanje aku.. :p

11 Hit(s):

conan09 said...

cemkummm,huhu..nak teman kak QenOmey gi nengok new moon,adik tecik agi..tapi..psstt..adk dh tgk dahhh..mse nyamar jdi sinichi,huhu..apepn new moon is a good movie 4 romantic couple,there`s a lotsss `luvvv is in the air` in dat movie...action is jus a props 4 da movie...the real story....is about true love,no wonder la rmai girls & lady like it,huhu..ajakla kak juwa tgk,kak qennn..xpun ajak cik mud ker,hihi...ok,take care sis..papai..

Qen said...

hikk. Conan.. jum2. x pon gi surang2 jek. hikhik..

lillies said...

salam...
best citer tu....memang romantic sesangat...sape yg x suke tu cuma org2 yg berlagak x nak tunjuk dia tu romantic...hehehe
u should watch it....
n u can feel the luv in it..hehehe

lillies said...

salam...
best citer tu....memang romantic sesangat...sape yg x suke tu cuma org2 yg berlagak x nak tunjuk dia tu romantic...hehehe
u should watch it....
n u can feel the luv in it..hehehe

Anonymous said...

xbleh blah bila x tnjuk romantik leh kate belagak... mane nyer nahu ler tu..

Anonymous said...

org kata, lelaki yg romantik ni, GAY jer... org kata lar..

Qen said...

kalau GAYS je yg romentik, then bring it on. i'd rather go out with gays.

Anonymous said...

haha..lawak la anony nih.. fahaman mane le yg kate laki romantik ni gay..itu fahaman barat yang salah..zaman skang nih dari barat dah menular ke asia pulak bout homo2 ni..patot la bala banyak turun..belajar lagi bout agama banyak2..jgn sedap mulut je kate gay tu,gay ni..kitakan orang islam..baginda rasulullah kita pun sarankan berkasih sayang(dgn isteri la..bagi yg dah berkawin..)bermanje2..sapa mesra antara suami isteri..in the other words..romantik leh di gunakan dalam perhubungan..x kira la sampai ujung usia kita sesama pasangan..kalo yg lum kawin tu nak romantik2..berpada2 lah..jgn la sampai jadi yang haram..kita yang kontrol dosa pahala kita sendiri..jgn jadi pemuda & pemudi moden yg cetek agamanya..dan kalo nampak bende yg x macho je..sikit2 x bleh blah..so gay..so less.. be malay,be muslims..dont be such a wise crack..

Anonymous said...

and..jgn kata..(orang kata..orang kata..)kalau orang kata makan taik elok untuk kesihatan..anda pun cakap la..orang kata..bukan i kata..i sampaikan je..anda ada otakkan?y not use it to think....tahniahhh...bukan nak kata..tapi bila bace msg anda.. anda memangggg tak tahu apa & x berpengetahuan..im sorryyy anony..be a thinkerr..not a sucker...

Anonymous said...

lorhhhh...
ade gak ke yg nak bebahas pasal tu ngan aku..? assalamualaikum dan salam sejahtera..
lenkali kalo anda rasa atau keinginan utk menegur saye, cube mulakan kan dgan salam hormat, kalo anda islam, bagila salam, kalo bukan islam ucapan selamat dah memadai..
memang senang buat anda membuat ucapan atau kata bernas utk membidas, tp sekurang² anda perlu tahu kenapa atau apa yg dimaksodkan terlebih dahulu...

dan lagi tentang pengetahuan anda ttg ajaran islam kan..? andakah anda disuruh mengata pada org yg xberpengetahuan..? hanya dgan melihat secebis kata² saja anda boley meyakinkan diri anda bhwa saya ni org yg xde ilmu..? dimana letak nya ajaran yg kamu pelajari selama ini..?
saya hormati cara anda cuba menyampaikan erti² istilah yg digunakan, tp gunakan minda dan akal itu utk berfikir.. saya tahu anda pndai, mgkin lebih bijak dari saya.. tp xcukop matang utk berkata²... salam..

Anonymous said...

wasallam jawab salam anda..ah lan wahsahlan ya marhaban..ohh...dia orang islam rupenye..ingat kan name dia je islam..hehe..tau pun marah...sape yg x bagi salam dulu tuuuu..?lalala..lain kali belajar jadi matang..dah kene bahas baru nak sedar...lalala..dah hakikat generasi skrang memang macam tu...dapat sakit baru nak bagi salam...baru nak mengaku islam...kalo x..haramm..er..anda sebelum berkata2 menulis ayat yg mula2 tu x fikir dulu ke? bila ade orang tegur..nampak pulak pandai agamanye.. bagus...kenapa msti ego & marah?kan menahan marah tu satu sifat yg terpuji...lain la kalau sifat anda memang mudah panasss..bengang...tension...ni belum orang2 pompuan atau pangkat mak@bonda@ibu@umi yg tegurr..lagi panass... uztaz,pak imam,lebai,pak haji yng tegur benda betul zaman sekarang ni pun banyak yg melawan..ni kan pulak benda kecil macam ni..hummm...bagus lah anda memang tahu bermuhasabah diri..tapi harus ingat..budak2 pun baca blog ni..jgn sampai diorang fikir ayat2 anda tentang orang kata tu betul..be sensitif skit..dah tau benda tu x betul..jgn la menulis hatta untuk bergurau sekalipun.. nanti terpahat dalam mind diorang..uztaz kata sebelum berkata2 kene fikir dulu..jgn marah2..nanti cepat tua... cepat sempot..hihi