About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, February 23, 2010

Ni ape gaduh2 ni?

Saye perasan lately ni ramai plak dok bergaduh2 kat blog ni.. Cukup2 la tu.. Kat sini saye nak menyelesaikan segale kekeliruan yg ade..

yg pertame skali utk GOJENG.. cukup2 la. Maaf saye nyatekan di sini, saye agak rimas dgn anda. I need my own space. Tlg jgn langkah sempadan antara saye dgn anda. Sometimes, anda cube nak ambik tahu ape yg x sepatutnye anda tahu. Dan bile saye xnak bgtau, anda seolah2 xpaham atau buat2 x paham.. Anda tetap akan bertanyekan bende yg serupe tapi dlm bentuk yg lain. Lagi skali saye nyatekan di sini.. SAYE TIDAK BERMINAT UTK BERTUKAR2 NOMBOR TELEFON DGN ANDA. and that's it.

Utk BUBU @ CAPRI @ AMIE.. saye selesa berkawan dgn anda. xkire mcm mane pon perangai anda. sbb saye terime anda seadenye.. tapi tlg jage perasaan org2 lain yg melawat blog ni.Kalau anda rase saket hati dgn teguran2 mereke, diamkan diri. Jgn cpt melenting. Dan xpayah berbalas2 kate2 yg x best.

Utk segale2 ANONYMOUS..  (banyak anony ni).. Kalau anda betol2 jujur dlm meberi pendapat dan teguran, gune la name sendiri. Saye terime semue teguran dgn hati terbuke. Tapi perbuatan sesetengah dprd anda2 ni ibarat BALING BATU, SEMBUNYI tangan. tapi xpe. saye terime BATU yg anda baling tu sebagai SEDEKAH.

owhh.. lagi satu.. saye rase ade ANONY yg keliru mengatakan BUBU @ AMIE @ CAPRI  itu Lapis11 @ CAPRIZ. Anda dah tersilap org. CAPRI dan CAPRIZ are TWO totally different individuals. Please take note. dan saye rase Lapis tu xkan mencarut2 pon dlm ni.

utk lagi sorang KAK ANONY.. terime kasih atas teguran anda. utk pengetahuan akak, saye x kisah pon sape2 panggil saye dgn name saye. x perlu ade gelaran 'kakak'. Asalkan die X KURANG AJAR, saye dah cukup selesa. Ape gune kalau dok panggil kak ke ape, tapi BIADAP. lagi skali terime kasih atas teguran2 akak yg saye anggap sgt bernas.

Dan kepade yg lain2.. kalau anda ade perasaan x puas hati, simpan je rase itu. Saye  X BERMINAT utk melayan segale2 pertelingkahan yg berlaku di antara anda2 semua. Kalau anda masih nak berperang, SILE CARI TEMPAT LAIN di mane anda boleh memaki hamun sesame anda.

mungkin ade antare anda yg x pernah bace tentang ini di blog saye.. tapi di sini lagi skali saye nyatekan saye menulis blog ini semate2 utk mengingatkan diri sendiri tentang SIAPA SAYE SEBENARNYE. X pernah ade niat di hati utk MENUNJUK2 atau BERBANGGE diri dgn kewujudan blog ini.

Jika anda2 tidak bersetuju dgn pendapat saye, saye mintak maaf. Dan bende ni berakhir di sini. SAYE TAK AKAN MELAYAN ape2 pendapat pon berkenaan hal ini.

Kepade anda2 yg kurang mengenali saye dan rakan2 TERDEKAT, please keep your distance. SIAPE ANDA UTK JUDGE SAYE DAN RAKAN2 SAYE?

HAMEKKK.. SKEMA KAN BAHASE AKU?

8 Hit(s):

amie said...

thanks qenit..
sory eh layan dorang kat blog ko..
mushhh

nolez said...

erk erk saya totally x telibat suma ini

amie said...

grrr nolez..
da tentutentu la ko tak masok dalam mende nih..
iskkk..
ko kan bapak ayam..
mane tau sume nih..
hahahha

Anonymous said...

wooooo... dh agak memang garang giler. hehehe (mr. chacen)

nolez said...

huh bapak ayam? aku gle inesen lg encem laaa tau ar ko ikan duyung jante x produktip wekkwek

amie said...

ikan duyung jantan?
huahuahua
adeii
eh bukan ko dulu bapak ayam ke?
kekeke

nolez said...

wakakaka hetyu capri manes. wekkkk

miss chekleen said...

qennnnn.....