About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Thursday, February 18, 2010

Sayang, Please Come Back Home..

Hahaha.. Aku x leh sebut name ko kat sini. Mainly, sbb aku xnak org tau ko sape.. Takot org tau agenda2 tersembunyi kite.. and yg paling aku takot, org ingat aku songsang. Kakaka.. Balek cpt skit boleh x? Aku x saba dah nak bemesrew dgn ko..Gile hipokrit kan aku?

Ape2 pon, secepat mungkin aku gegarrrrr.. Be ready for me sayang.. wurff!!! kakakaa..

20 Hit(s):

Anonymous said...

Mcm lahanat! Wakakak

Aiyem back sayang. Wait por meeeee

Its time for us to vainnnn! Oh yeahhh

Anonymous said...

blah la bubu..menyamar konon..

amie said...

ko seru kucen ko ke ape ni qenit?
gagagagag

ArmaniWhite said...

mcm cik jura je neh..ahaksss

Qen said...

Sayangg.. it's already 1am and i still cant sleep thinking bout u and 'it'. tu la.. tadi i nak jumpe u sgt2 tau. tp i tau u penat. let's save some energy for tmrw k. wakakakakaa.

p/s: oii.. cover2 skit. haha.

Anonymous said...

do u like it? do u? hahaha
i can give u more than this sayang. slurpssss

Anonymous said...

annony..ko kalo nak slurpss..g buy aiskrim la..x pasal2 kene tampor karang..buduhh

Anonymous said...

saiko gile kimak sekor ni

amie said...

aku rase macam dapat agak je sape "sayang" nih..
lalalala..
dari ayat die kan..
iskkk..
hauhuahuah..wat tatau aja kat kimak saiko tuh..kalo ley sume org die nak saiko.tapi tak jadi..gagagag

Anonymous said...

`budak tua' sebelum waktunya coba2 nak jadi hero penegak keadilan yaa..ahahahahaaa... duk bek2 ya lapiss.. ko tu memang tade-tade-tade adap sejak azali..wow..kimak saiko?hade yg coba copycato haku nih..

Anonymous said...

assalamualaikum... ape nih? tak baik gaduh gaduh.. aku pencinta keamanan..mari lah kita mendengar lagu rock kapak banyak.. cintaaa suciiiii...silaturohimmmm...nurr,aku tak dapat melupakanmu nur...

amie said...

ape tah masalah..
org berguro pon anggap siyes..
sume hal nak jd gado..
campak pegi dok kat amerika aja senang..
sekutu ngan bush..
jenis taley tgk aman damai..
HAHA

Anonymous said...

okay la..ahkak bergurau dgn adik lapiss ya...jgn la marah2 lapis `kimak' saiko...arr.. tak leh mara ahkak pangeii adik kimak yer..ahkak pon gurau je...ahahahaha...nak guro berpada2 la dgn ayat yer..kalo dah ayat tu sampai tahap centuuuu...dapat dosa tau...mak gan ayah adik ade ajarkan?besanya org yg marah2 ni yg suka guna ayat2 camtuhh..adik kan suka backing orngg..backing la orng cemtuu lagi..

Anonymous said...

assalamualaikum..ya allah..gaduh lagi..tapi ada kebenarannye kata kata awak tu ye cik anony..hummmmm..astagfirullah hal`adzim..memang betul budak budak sekarang pun makin tiada adabnye..oh ya adik amie..kenapa adik tak mahu panggil qenari kakak? asyik panggil baby saja?tak rasa malu ke atau tak rasa hormat cuma panggil dia nama?lagi satu kakak tgk adik amie ni macam tiada malu..sepatutnya cik qenari pun nasihatkan lah adik kita nih..kakak pun panggil orang dengan gelaran cik,abang,kakak atau adik..paling amerika pun kakak panggil bro atau sis walaupun kakak tak suka amerika..(tak suka yahudi sebenarnya yang dah banyak beranak pinakkan keturunan mereka di serata dunia untuk bersiap sedia berperang menghancurkan umat islam)
kakak kesal tgk adik..walaupun ade kawan2 kakak berperangai tomboy..tapi diorang hormat dan tahu adab gadis kemelayuan serta ketimuran..dan masih lagi islam serta ada perasaan pada kaum adam..jauh sekali nak menyimpang serta berbudi bahasa walaupun di cerca..tapi kalau diganggu bersiap sedia la kena sepakan gayung sebab kita bukan bergantung pada ayu semata2..kita mewarisi silat seni zaman berzaman kita..patut la "ahkak" tu tegur adik amie..terimalah teguran dengan hati yang terbuka adik amie..dan belajar lah jadi anak muda yg berguna serta tidak bermulut lancang..belajar dalami ilmu agama dan jadi seorang anak muda bersopan santun..semoga adik menjadi pelindung yang jujur kepada kaum hawa satu hari nanti,insya allah..amin amin yarabbal alamin..wassalam..

amie said...

insap jap..
sory ar kalo ayat dakni cam kuang ajar eh..
kat org len dakni pggel je akak..
ju zngan qen tu cam tak slese sgt nak pggel akak..
mybe coz umor die pon lbey kureng GF dakni aja..
tp qen kalo ko nak aku pggel ko akak ley gak..
tingin akak lg sorang..ngehngehh

sory egen eh kalo kuang ajar..
pggelan 'akak' bukan mkne nye kite hormat kat die je..
kekadang gune aku ko ke ape pon hormat gak juz laen org laen care..
dakni still jage dekat dorang bahase ke ape..
kekadang ade manusie lagi suke macam tu dari hipokrit pggel 'akak' sedangkan dalam hati tapena pon nak hormat org tu sebagai 'akak'..
mende tu sume ikot keselesaan sendiri..
kalo da biase sebagai kawan tu bukan masalah pon..
dakni da cet dan berkomunite ngan qen since start masok @15..
gune aku ko aja coz tu bukan masalah besa pon..
kalo qen nak dakni pggel die akak dakni ley aja pggel..

takan tapena dengar org bahasekan diri ngan mak ayah aku ko???
kite pon kalo berdoa kat allah bahasekan diri aku ko aja..
sumenye yang penting dari hati..
kalo hati da tanam rase hormat kat org tu pggel ape pon takan jadi masalah..

lg 1,,kalo ahkak tu nak tego,,yup dakni ley trime..
tp ape yang die tego??
cakap dakni gedik?mengada ngan sume pompuan?gune ayat yang tak betol??
nabi sendiri nak buat pape jage ayat..
manusie mane pon kalo da org tu menegor gune ayat yang tak padan akan melenting..
slame ni pon dakni gune ayat yang ditapis..
kalo tak memang da kuar sume sumpah seranah..
macam yang kat atas tuh..
komen kedue..
tetibe cakap dakni menyamar..
motip cakap camtu???
kalo jadi kat diri anda macam mane?
biar je?
before nak tego orang tu siasat dulu keh??
po sesape aja..
salam

amie said...

ahh lg satu..
lapis tu sape eh?
ade kene mengena ngan dakni ke???

Anonymous said...

salam..ko biar betik bubu?ayat ko "takan tapena dengar org bahasekan diri ngan mak ayah aku ko???"

haku ni pon x penah2 bahasakan diri aku ko aku dgn mak siap haku pangei bonda & ayahnda lagi..bergetar roh haku kalo haku nak terfikir nak bahasakan diri haku aku ko dgn mak & ayah aku..

haku ni kalo dgn saudara mara haku tak kira la...kalo bahasa je ayat aku ko alamat kene pelempang la dgn diorang..x penah2 muncul ayat aku ko..kalo dgn kawan2 ye..tapi yg pangkat2 dah berumur..otomatik
abang dgn kak.. haku x leh bubu..walau haku muda..xleh la nak guna aku ko kalo dgn pakcik2 abang2 yg lagi tua dari aku..sebab kalo kawin nanti anak2 akan ikot perangai kita..tu dia balasan allah..

haku ade la penah kenal dgn 2-3 org anak org kaya yg idop dalam kebaratan,diorang pangei la mak ayah diorang dedy mummy..and sometime pangei nama je..and terlalu banyak gak berko aku kalu bergadoh dgn mak bapak diorang..last2 sorang kene masuk spital..eksiden..sorang kene sakit misteri...dan tak bek2.. dan yg lagi sorang ni dah insaf..alhamdulillah..ni semua kesan akibat durhaka pada mak & ayah diorang..

berdoa lain ye bubu,hati memang kene baik dan ikhlas,tapi kalo cepat panas pun xguna juga..tu namanya cepat marah bubu..

qen x kenal haku,bubu pon xkenal haku,sapa pun xkenal haku..anony2 semua pon xkenal haku..(tapi interested nak kenal dgn kakak anony last ni..salam kakak..)haku saja lalu lalang kat sini..haku terpanggil nak tulis dalam blog qen sebab haku terkejot dgn statement bubu ni..

oh ya..bubu chattez @15 ya..dah lama haku x chat kat sana..last masuk 2004..dah lama giler xchat..

mod2 semua pon dah x kenal haku..

Anonymous said...

poyo la lu anonymous. ko ingat kitorg takleh nak detect ke IP address ko?

Anonymous said...

cam yg iza cakap ke?

Anonymous said...

action speak louder than words... :) banyak gak fan qenari sampai orang bunian pon leh masuk..

"kembara mimpi"