About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, June 29, 2010

Eh!! Terlupe plak..

Saye nak ucapkan time kasih utk sume bday wishes. maceh gak sbb ingat.. Dah besar dah saye.. hikhik..
Well.. those numbers dont really make me old.. what matters is how wiser they made me become.. Oleh sbb umur saye pon semakin bertambah, saye dah malas nak entertain perkare2 yg membuang mase. Sbb saye x suke ditunggu dan menunggu. Jadi mase itu platinum utk saye.Saye dah abes merepek. Saye nak buat report. pastu balek tido.. :)

Saye Yg Super Duper BZ..

Saye dah setel pindah umah.. Tapi baru 95% la settle. Brg blom kemas lagi. Bersepah2 umah tu.. Pastu dgn event bowling @15 lagi saye kene settlekan. Pastu saye nak cari model yg chinese look pulak utk photoshoot Pinkboogie.. Pastu masalah2 org lain pon saye yg kene pikirkan. Sume saye kene wat dlm  minggu ni. Jadi kalau ade yg call atau SMS x berjawab tu, sorry ye..

P/S: Penat dah menjage.. saye nak dijage plak.

Thursday, June 17, 2010

www.pinkboogie.com

yeahhh.. mari2.. sape2 yg suke shopping online tu, sile surf www.pinkboogie.com.. online store ni project bersame saye dan aunty dan sepupu sepapat. sape2 yg berminat utk membeli belah, sile register. and kalau ade ape2 nak ditanyekan, boleh email saye di emelia@pinkboogie.com atau pun boleh tanye direct kat sini. owhh.. anda juge boleh cari kami di www.facebook.com/pinkboogie

sekirenye anda ade ape2 suggestions atau pun request, anda sgtlah dialu2kan. kami akan update website sekerap yg mungkin. happy suping2 uols.. :)

Sunday, June 13, 2010

Rase Tak?

Perasan tak saye suke jauhkan diri skarang ni? Perasan tak saye slalu gagal dikesan? Perasan tak walaupun bile saye di depan anda, saye lebih banyak melayan fikiran sendiri? Perasan tak?

Sedar tak itu tanda2 yg saye dah bosan tahap maksima? Sedar tak saye sedang mencari2 jalan keluar tapi tak jumpe? Sedar tak saye dah fed up dgn keadaan yg same?  Sedar tak saye dah give up nak pertahankan mase depan yg belum tentu pasti cerah gelapnye?

Lepaskan saye dari ketidakpastian.. Lepaskan saye dari rase simpati.. Lepaskan saye dari perasaan serba salah.. Lepaskan saye dari rase beban keberatan...

P/s: owhh.. saye merepek je. Saye sgt mengantuk kat ofis hari ni.. Tapi, timbang2kan..

Saturday, June 5, 2010

Hello Sunshine!

Hehe.. sorry. agak lame tak update. sampai ade ugut2 ni.. hahaha.. aku bukan ape.. agak bz la (bz la sgt..). wowww.. sebulan lebih gak blog ni bersawang. banyak sgt citer dan luahan yg nak aku conteng kat sini. tapi jari jemari ni mcm refuse je nak bekerje... mesti blog ni merajuk ngan aku sbb aku tak jenguk2. sorry ye bloggy. gamba2 kat gold coast pon aku malas nak post. tunggu ye.. aku try update sekerap yg mungkin.. sayonara.. :)