About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, June 13, 2010

Rase Tak?

Perasan tak saye suke jauhkan diri skarang ni? Perasan tak saye slalu gagal dikesan? Perasan tak walaupun bile saye di depan anda, saye lebih banyak melayan fikiran sendiri? Perasan tak?

Sedar tak itu tanda2 yg saye dah bosan tahap maksima? Sedar tak saye sedang mencari2 jalan keluar tapi tak jumpe? Sedar tak saye dah fed up dgn keadaan yg same?  Sedar tak saye dah give up nak pertahankan mase depan yg belum tentu pasti cerah gelapnye?

Lepaskan saye dari ketidakpastian.. Lepaskan saye dari rase simpati.. Lepaskan saye dari perasaan serba salah.. Lepaskan saye dari rase beban keberatan...

P/s: owhh.. saye merepek je. Saye sgt mengantuk kat ofis hari ni.. Tapi, timbang2kan..

4 Hit(s):

lelah semu semata said...
This comment has been removed by the author.
Bewilder said...

nak timbang pakai kati ke kilo?

Qen said...

kati pe brg? old skul. skang pakai kilo je sume. standardized! lagi berat, lagi payah..

saliha888 said...

woaa. lme nyer tak burak ngn anda kan akak qen. akak qen..jage diri yer