About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Wednesday, August 25, 2010

My Pretty Babies

Butet tgh tdo..

close up skit...mcm ni punye pesen pon  boleh..


terkejut akibat gamba beliau di'snap'..


welcoming a new member of the family.. LOCCO..

Usher In Action ~07.07.10~

Our (My cousin and i) long awaited fav finally came over.. Sanggup ni bayar ticket mahal2 semate2 nak dok kat 'rock zone'.. We paid RM428 per ticket and were mong the first to purchase the tickets (~.~)

The opening act was performed by Izz.. which we didnt get to see cause the stupid security let us in a little bit late.. tapi xpe.. x penting pon. ehehe.. The second performance  was by Misz Nina. She sang 'What U Waiting For', but too bad Colby was not around..

The crowd went crazy cause Usher couldnt perfom till The Queen arrived! Dang!!

Misz Nina and crew









~ ~ ~

video
Usher performing 'Burn'. But i only managed to record the
 final half cos i forgot that i hav my camera with me :p


video
'Love In This Club'


video
'Yeah'


video
'Oh My God'.. buy i only managed to record the frst half..
my camera chose to drain out its battery. Perfect timing :(

Tuesday, August 24, 2010

Kalau la saye ade 25 jam sehari...

Kalau la saye ade 25 jam sehari..

- pasti saye membayar 'hutang2' mase bersame kawan..

- pasti saye hantar laptop yg dah ke 100 kali rosak tu pegi repair

- pasti saye menyumbang masa bersama family yg dah start komplen tentang kesombongan saye (owhh saye bukan sombong. tapi kalau saye spend time sekejap je bersame anda2, anda2 sume komplen jugak yg saye ni kejap2 hilang. baik saye hilang lame2 sikit.. hehehe)

- pasti saye pegi buat facial yg saye plan sejak 3 bulan lepas, tapi x pegi2 jugak

- pasti saye pegi treatment rambut saye

- pasti saye pergi Aquaria yg saye plan nak pegi sejak 2-3 tahun lepas tapi x sampai2 jugak.. hmm..

- pasti saye dah pandai masak makanan2 yg sedap2..

- pasti saye dah pegi potong kaki 5 sluar jeans baru saye..  ( x baru sgt la. jeans tu saye dah beli tahun lepas tapi x penah2 pakai)

- pasti saye dah boleh jinakkan Opet dan Nami (my 2 precious sugar gliders) dan bawak diorang pegi jln2..

- pasti saye dah kurus sikit sbb luangkan 1 jam extra utk bermain wii hari2 kat rumah..

- pasti saye update blog hari2.. (bayangkan betape banyaknye saye boleh menulis dlm 1 jam extra itu)

- pasti saye boleh pegi becuti kat tempat yg best2..

- pasti saye dah hafal careography steps lagu Nobody - Wondergirls

- pasti banyak bende yg saye dah boleh buat...

TETAPI.. saye cume ade 24 jam sehari.. dan bukan mudah utk saye memuaskan hati semua org.. Saye sungguh x faham bile org ckp mereka BOSAN! xde mende nak buat ke weyy?? dlm dunia ni banyak bende korang boleh buat.. hargai mase yg korang ade..

owhh sorry la saye merepek. saye mengantuk kat ofis ni. tunggu mase nak balik je. ehehe..