About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Sunday, October 3, 2010

Bosan Dengan AWAK...

utk sape2 yg terase...

awak.. kat sini saye nk bgtau, saye rase awak kadang2 merimaskan fikiran saye la.. owhh.. tapi skarang lebih kerap saye rase.. Sorry la.. saye bukan nak tunjuk ego kat sini... tapi saye dah agak bengang la dgn situasi skarang..

Saye rase saye tak pernah kenal siape awak yang sebenar2nye.. Siape awak eh? Awak cume hidup dalam kesamaran saye.. dalam ape yg saye bayangkan, awak ni lain.. dan saye rase, saye tak nak find out pun pasal diri awak yang sebenar2nye.. Awak buang mase saye la.. Saye bosan la dgn interference awak..

awak.. tolong la keluar dari hidup saye.. ini jalan saye.. saye tak nak awak ade dalam future saye... sorry la kalau awak rase saye kejam sbb tulis camni... tapi awak ni memang x reti give up eh? atau x reti malu?

lagi skali, SORRY.. tapi, secare baik, saye mintak awak tolong la blah..

P/S: Selamat Hari Raye. Maaf Zahir Batin..