About me

My photo
~ I'm for real.. I never pose.. I say what I feel ~
Feeds RSS
Feeds RSS

Tuesday, November 9, 2010

Hye!!

saje nak bgtau yg saye masih hidup. Saye mcm malas nak wat posting sbb saye x suke template blog saye. kalau anda rajin nak buatkan design utk blog saye, sile la. hikhik

4 Hit(s):

cik EPAL said...

hello qen! hehe. ok je layout ni. nak tuka camne lg?

Qen said...

cik epal. huhu.. bile view kat ofis, fon die mcm terkeluar2 dr kotak2 tu. sobss. tapi view kat pc umah, ok je

dakmikez-selemun said...

ahdek,
aku pnya belog lain dah.
yg kat list tu ko tukau eh.
yg tu haku da katop.

Qen said...

baeklah ahkak. tunggu aku free nnti aku wat sume la